16.7 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Δείτε ένα νέο folding iPhone concept που φέρνει μια ανανεωμένη ιδέα

    Μια νέα ιδέα ενός folding iPhone – flip δείχνει πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια τέτοια συσκευή εάν η Apple είχε την ίδια προσέγγιση με το Samsung Galaxy Z Flip.

    Υπάρχουν φήμες και αναφορές ότι η Apple εργάζεται σε ένα folding iPhone εδώ και αρκετά χρόνια. Φαίνεται βέβαιο ότι η Apple έχει αναπτύξει τουλάχιστον πρωτότυπες τέτοιες συσκευές και έχουν υπάρξει έντονες φήμες ότι το πρώτο από αυτά μπορεί να ξεκινήσει την παραγωγή του ήδη από αυτό το έτος ή το επόμενο.

    Αυτό το έτος φαίνεται απίθανο δεδομένης της έλλειψης διαρροών να έχουμε μια τέτοια ανακοίνωση, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι είναι θέμα του “πότε” και όχι του “αν” η Apple θα μπει σε αυτή την κατηγορία smartphones. Πίσω το 2019, ο Ming-Chi Kuo ανέφερε ότι η Apple στόχευε το 2023.

    Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.