19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε τις iOS 14.7, watchOS 7.6, και macOS 11.5 beta 3 σε developers και public testers

    Μαζί με τις beta εκδόσεις των επερχόμενων μεγάλων αναβαθμίσεων της όπως η iOS 15, η Apple κυκλοφόρησε στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της και τα μέλη του public beta προγράμματος της την 3η beta των iOS 14.7, watchOS 7.6, και macOS 11.5.

    Η 3η λοιπόν αυτή beta των iOS 14.7, watchOS 7.6, macOS 11.5 αλλά και tvOS 14.7 είναι διαθέσιμη μέσω OTA αναβάθμισης σε συμβατές συσκευές με το κατάλληλο προφίλ εγκατάστασης.

    Οι συγκεκριμένες αναβαθμίσεις που ουσιαστικά θα κλείσουν τον περσινό κύκλο των λογισμικών της Apple εστιάζουν περισσότερο σε διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις στο παρασκήνιο χωρίς κάποιο μεγάλο νέο χαρακτηριστικό

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.