16.3 C
Athens
Saturday, May 11, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε την tvOS 14.3 για τα 4ης και 5ης γενιάς Apple TV μοντέλα

    Η Apple σήμερα κυκλοφόρησε την tvOS 14.3, την 4η αναβάθμιση της tvOS 14 που κυκλοφόρησε στο ευρύ κοινό στις 16 Σεπτεμβρίου. Η tvOS 14.3 έρχεται κάτι περισσότερο από ένα μηνά μετά την κυκλοφορία της tvOS 14.2

    Η αναβάθμιση αυτή μπορεί να γίνει λήψη μέσω ΟΤΑ από το System > Software Update. Οι χρήστες που έχουν ενεργοποιημένη την επιλογή για αυτόματες ενημερώσεις θα την λάβουν άμεσα.

    Η αναβάθμιση αυτή φέρνει υποστήριξη για την Apple Fitness+ συνδρομητική υπηρεσία που χρησιμοποιεί το Apple Watch για να κάνει καταγραφεί ασκήσεων. Η νέα Fitness εφαρμογή θα εμφανιστεί στο Apple TV μόλις γίνει η αναβάθμιση της tvOS 14.3.

    Η Apple δεν έδωσε κάποιο συνοδευτικό κείμενο για αυτή την αναβάθμιση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.