20.6 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Δύο iPhone 13 μοντέλα θα υιοθετήσουν την LTPO τεχνολογία για 120Hz ProMotion οθόνες

    Τώρα που τα iPhone 12 κυκλοφορούν και επίσημα στην αγορά με κανένα από αυτά να μην έχει έναν ρυθμό ανανέωσης στην οθόνη του τα 120Hz είναι ώρα στο να εστιάσουμε στο τι έρχεται… Και ναι οι φήμες για την iPhone 13 σειρά έχουν ξεκινήσει.

    Το Κορεατικό website The Elec αναφέρει σήμερα πως η Samsung θα αναλάβει εκ νέου τις OLED οθόνες των iPhone 13. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη μιας και η Apple δεν αναμένεται να φέρει την micro-LED τεχνολογία στο iPhone του χρόνου. Τις παραγγελίες της Apple θα τις συμπληρώσει η LG.

    Αυτό που έχει πιο ενδιαφέρον είναι ότι το δημοσίευμα κάνει λόγο πως τουλάχιστον 2 από τα επερχόμενα μοντέλα iPhone, κατά πάσα πιθανότητα τα Pro μοντέλα, θα υιοθετήσουν την LTPO τεχνολογία στην οθόνη τους που θα τους δώσει την δυνατότητα να έχουν ένα ρυθμό ανανέωσης τα 120Hz. Αυτό σημαίνει πως η Apple θα φέρει την ProMotion οθόνη, ένα βασικό χαρακτηριστικό των iPad Pro, για πρώτη φορά στο iPhone.

    Μια LTPO οθόνη θα προσφέρει επίσης μια καλύτερη κατανάλωση ενέργειας και έτσι είναι μια φόρμουλα που έχει κερδισμένους τόσο τους χρήστες όσο και την ίδια την Apple. Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτής της τεχνολογίας είναι πως μια τέτοια οθόνη θα μπορούσε να είναι always on. Η Apple έχει φέρει αυτή την τεχνολογία και χαρακτηριστικό στα Series 5 και Series 6 Apple Watch. Έφτασε μάλλον ο καιρός να δούμε κάτι τέτοιο και στο iPhone.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.