19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε την πρώτη public beta του watchOS 7 σε Apple Watch χρήστες

    Η Apple και επίσημα κυκλοφόρησε την πρώτη public beta του watchOS 7 για τους Apple Watch χρήστες. Αν λοιπόν είστε ένας Apple Watch χρήστης που σας ενδιαφέρει να εγκαταστήσετε την beta έκδοση της watchOS 7 μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Apple’s Beta Software Program website.

    Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Apple κάνει διαθέσιμη μια public beta για το watchOS. Στο παρελθόν η Apple έδινε αυτές τις beta αποκλειστικά στους προγραμματιστές της για αυτό το λογισμικό.

    Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν αποφασίσετε να κάνετε εγκατάσταση ή μη της watchOS 7 public beta στο Apple Watch σας. Πρώτο το iPhone στο οποίο θα γίνει ζευγοποίηση με το Apple Watch πρέπει και αυτό να τρέχει μια iOS 14 beta έκδοση. Δεύτερον δεν θα μπορείτε να κάνετε downgrade το Apple Watch από την watchOS 7 στην watchOS 6 ότι θέμα και πρόβλημα αν έχετε.

    Η Apple μάλιστα προειδοποιεί:

    “Η watchOS public beta και οι αναβαθμίσεις αυτές είναι υπό επεξεργασία που σημαίνει πως κάποιες εφαρμογές και υπηρεσίες μπορεί να μην δουλέψουν όπως είναι αναμενόμενο ενώ τα δεδομένα μπορεί να μην είναι όλα συμβατά με προηγούμενες εκδόσεις. Με το που κάνετε εγκατάσταση την public beta δεν μπορείτε να κάνετε restore σε κάποια προηγούμενη έκδοση του watchOS.”

    H Apple επίσης αναφέρει πως η λειτουργία του VoiceOver δεν λειτουργεί στην watchOS 7 beta. Έτσι αν χρησιμοποιείτε αυτή την λειτουργία δεν θα πρέπει να εγκαταστήσετε αυτή την beta.

    Με την watchOS 7 η Apple σταματάει την υποστήριξη για τα Apple Watch Series 1 και Apple Watch Series 2. Αυτά τα μοντέλα θα παραμείνουν στην watchOS 6. Τα μοντέλα που θα αναβαθμιστούν φέτος είναι τα Series 3, Series 4 και Series 5.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.