17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple κυκλοφορεί το tvOS 16.4 με τη νέα δυνατότητα «Dim Flashing Lights».

    Ολοκληρώνοντας τη σημερινή συλλογή ενημερώσεων λογισμικού, η Apple κυκλοφόρησε το tvOS 16.4 και το HomePod Software 16.4. Για τους χρήστες της Apple TV, υπάρχει για πρώτη φορά μια αξιοσημείωτη νέα λειτουργία με την ονομασία «Dim Flashing Light».

    Οι σημειώσεις έκδοσης της Apple για το HomePod Software 16.4 και το tvOS 16.4 είναι και οι δύο ίδιες. «Αυτή η ενημέρωση περιλαμβάνει βελτιώσεις απόδοσης και σταθερότητας», λέει η Apple. Σε ένα έγγραφο υποστήριξης, ωστόσο, η Apple έχει μερικές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι νέο υπάρχει στο tvOS 16.4:

    Αυτή η ενημέρωση προσθέτει το Dim Flashing Lights, μια επιλογή προσβασιμότητας για αυτόματη μείωση της έντασης της οθόνης του βίντεο όταν ανιχνεύονται λάμψεις φωτός ή εφέ και περιλαμβάνει βελτιώσεις απόδοσης και σταθερότητας.

    Το Apple TV σας θα πρέπει να ενημερωθεί αυτόματα στο tvOS 16.4, αλλά μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε με μη αυτόματο τρόπο την ενημέρωση μέσω της εφαρμογής Ρυθμίσεις. Το tvOS 16.4 είναι διαθέσιμο για το Apple TV 4K και το Apple TV HD.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.