Sunday, May 19, 2024

Η Apple κυκλοφορεί το tvOS 16.2 με Apple Music Sing, TV App Tweaks και άλλα

Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το tvOS 16.2, τη δεύτερη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος tvOS 16 που έκανε το ντεμπούτο του αρχικά τον Σεπτέμβριο. Το tvOS 16.2 έρχεται περισσότερο από ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του tvOS 16.1, μιας ενημέρωσης που εισήγαγε βελτιώσεις στο Siri και iCloud Shared Photo Library.

Μπορείτε να κατεβάσετε την ενημέρωση tvOS 16.2 μέσω της εφαρμογής Ρυθμίσεις στο Apple TV, μεταβαίνοντας στο Σύστημα > Ενημέρωση λογισμικού. Οι κάτοχοι Apple TV που έχουν ενεργοποιημένες τις αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού θα αναβαθμιστούν αυτόματα στο tvOS 16.2.

Το tvOS 16.2 είναι συμβατό με μοντέλα Apple TV 4K και Apple TV HD.

Το tvOS 16.2 προσθέτει υποστήριξη για το Apple Music Sing, τη νέα λειτουργία καραόκε που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους συνδρομητές της Apple Music με Apple TV να τραγουδούν μαζί με τα αγαπημένα τους τραγούδια, σόλο ή σε ντουέτα. Το Apple Music Sing είναι συμβατό με την τρίτης γενιάς Apple TV‌ 4K, που είναι το νεότερο μοντέλο.

Η ενημέρωση προσθέτει προεπισκοπήσεις Apple TV+, εμφανίζοντας βίντεο από νέες εκπομπές και ταινίες του Apple TV+ στην καρτέλα Πρωτότυπα, καθώς και τροποποιήσεις της κύριας διεπαφής της εφαρμογής TV, μετακινώντας προς τα κάτω τη γραμμή “Παρακολουθήστε τώρα” υπέρ των προεπισκοπήσεων περιεχομένου.

Η Apple λέει ότι το tvOS 16.2 παρέχει συστάσεις βίντεο σχετικά με το τι πρέπει να παρακολουθήσετε μετά αφού τελειώσετε μια εκπομπή ή μια ταινία, καθώς επίσης εισάγει μια νέα ενοποιημένη αθλητική εμπειρία. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ομάδες στην εφαρμογή Apple TV και να εμφανίζονται αυτόματα τα νέα για αυτές τις ομάδες στο Apple News.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.