17.2 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Η Apple κυκλοφορεί το macOS Big Sur 11.7.4

    Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα μια ενημέρωση macOS Big Sur 11.7.4, η οποία είναι διαθέσιμη σε όσους εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα macOS Big Sur. Το macOS Big Sur 11.7.4 έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του macOS Big Sur 11.7.3, το οποίο κυκλοφόρησε μαζί με το macOS Ventura 13.2.

    Η ενημερωμένη έκδοση του macOS Big Sur 11.7.4 μπορεί να ληφθεί δωρεάν σε όλους τους κατάλληλους Mac χρησιμοποιώντας την ενότητα “Ενημέρωση λογισμικού” στις Ρυθμίσεις συστήματος.

    Η σημερινή ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα συνεχές πρόβλημα με τα εικονίδια του Safari. Η ενημέρωση Big Sur 11.7.3 εισήγαγε ένα σφάλμα που εμπόδιζε τα εικονίδια να εμφανίζονται στην ενότητα Αγαπημένα του Safari. Οι χώροι όπου εμφανίζονται συνήθως τα εικονίδια ήταν κενά, γεγονός που καθιστά δύσκολο να δει κανείς ποιοι ιστότοποι βρίσκονται στην ενότητα Αγαπημένα με μια ματιά.

    Σύμφωνα με τη σελίδα λογισμικού ασφαλείας της Apple, η ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης σημαντικές επιδιορθώσεις ασφαλείας. Η Apple κυκλοφόρησε επίσης μια ενημέρωση Safari 16.3.1 που περιλαμβάνει την ίδια ενημέρωση κώδικα για τα εικονίδια Safari Favorite.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.