19.9 C
Athens
Wednesday, April 17, 2024
More

    Η Apple κυκλοφορεί ενημέρωση υλικολογισμικού για το Apple TV Siri Remote

    Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα νέο υλικολογισμικό για το Siri Remote σχεδιασμένο για το Apple TV, ενημερώνοντας το λογισμικό από την έκδοση 9M6772 σε 10M1103. Το λογισμικό είναι για το επανασχεδιασμένο Siri Remote που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2021, γνωστό και ως το γκρι τηλεχειριστήριο με την ενημερωμένη διεπαφή. Στις ρυθμίσεις της Apple TV‌, το νέο υλικολογισμικό θα εμφανίζεται ως 0x0070, από 0x0061.

    Δεν υπάρχει καμία λέξη για το τι νέο υπάρχει με το τηλεχειριστήριο Siri TV της Apple, αλλά πιθανότατα περιλαμβάνει μικρές διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης. Η Apple παρέχει τακτικά ενημερώσεις υλικολογισμικού για τα προϊόντα υλικού της, αν και η εταιρεία συνήθως δεν παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με το τι έχει ανανεωθεί.

    Η Apple επίσης δεν παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο ενημέρωσης του τηλεχειριστηρίου Siri, αλλά το λογισμικό θα εγκατασταθεί αυτόματα μέσω του Apple TV. Το ενημερωμένο τηλεχειριστήριο Siri διατίθεται με τα μοντέλα Apple TV 4K και ‌Apple TV HD τελευταίας γενιάς, ενώ πωλείται και μόνο του ξεχωριστά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.