23.2 C
Athens
Sunday, April 28, 2024
More

    Η Apple κοινοποίησε το trailer για την 2η σεζόν του ‘Dickinson’ που κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου

    Η Apple κοινοποίησε ένα νέο trailer για την επερχόμενη 2η σεζόν της σειράς “Dickinson” της Apple TV+ συνδρομητικής υπηρεσίας της που κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου.

    Στο Dickinson η Hailee Steinfeld υποδύεται της διάσημη Αμερικανίδα ποιήτρια Emily Dickinson με την σειρά να χρησιμοποιεί το χιούμορ ως μέσο για την εξερεύνηση που κάνει η ποιήτρια στους περιορισμούς της κοινωνίας, στο φύλο αλλά και στην ίδια την οικογένεια.

    Στην 2η σεζόν βλέπουμε την Dickinson να φεύγει από την ήρεμη ζωή της και να γίνεται στόχος του ευρύ κοινού καθώς η δουλειά της για πρώτη φορά δημοσιοποιείται.

    Το Dickinson ήταν από τις πρώτες σειρές που έκαναν πρεμιέρα στην Apple TV+ υπηρεσία. Επίσης είναι μια από αυτές που πήραν το πράσινο για δεύτερη αλλά και τρίτη σεζόν μιας και έγινε γρήγορα πολύ δημοφιλής.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.