21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple κοινοποίησε το τρέιλερ για το Echo 3, το θρίλερ δράσης του που έρχεται σύντομα στο Apple TV Plus

    Σήμερα, το Apple TV Plus κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το Echo 3, την επερχόμενη σειρά δράσης με πρωταγωνιστές τους Luke Evans και Michiel Huisman. Η σειρά, η οποία θα ειπωθεί σε δέκα επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία streaming την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου.

    Ο Luke Evans και ο Michiel Huisman πρωταγωνιστούν στην Echo 3, μια νέα σειρά για μια λαμπρή επιστήμονα που απήχθη στην Κολομβία και τον αδερφό και τον σύζυγό της που δεν θα σταματήσουν σε τίποτα για να τη φέρουν πίσω στο σπίτι.

    Το Echo 3 θα αφηγηθεί την ιστορία δύο ανδρών που, χρησιμοποιώντας τη «βαθιά στρατιωτική τους εμπειρία», προσπαθούν να βρουν την Amber Chesborough (Collins) που χάνεται στα σύνορα Κολομβίας-Βενεζουέλας.

    Τοποθετημένο στη Νότια Αμερική με αγγλικούς και ισπανικούς διαλόγους, το «Echo 3» ακολουθεί την Amber Chesborough (Collins), μια λαμπρή νεαρή επιστήμονα που είναι η συναισθηματική καρδιά μιας μικρής αμερικανικής οικογένειας. Όταν η Άμπερ χάνεται στα σύνορα Κολομβίας-Βενεζουέλας, ο αδερφός της, Bambi (Evans) και ο σύζυγός της, Prince (Huisman) – δύο άντρες με βαθιά στρατιωτική εμπειρία και περίπλοκο παρελθόν- αγωνίζονται να τη βρουν σε ένα πολυεπίπεδο προσωπικό δράμα, που διαδραματίζεται σε ένα εκρηκτικό σκηνικό ενός μυστικού πολέμου. Στο «Echo 3» πρωταγωνιστεί επίσης η Martina Gusmán ως Violeta, μια εξέχουσα πολιτική αρθρογράφος. Στη σειρά συμμετέχουν οι James Udom, Maria Del Rosario, Alejandro Furth, Juan Pablo Raba και ο ειδικός καλεσμένος, Bradley Whitford. Το «Echo 3» βασίζεται επίσης στη βραβευμένη σειρά «When Heroes Fly», που δημιουργήθηκε από τον Omri Givon και είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Amir Gutfreund.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.