20.6 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Η Apple κοινοποίησε το επίσημο trailer για την νέα μεταφυσική θρίλερ σειρά “Shining Girls,”

    Σήμερα, η Apple κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του “Shining Girls”, της νέας σειράς θρίλερ με πρωταγωνίστρια την Elisabeth Moss και που κάνει πρεμιέρα στις 29 Απριλίου.

    Things change just like that. And then it happens again, and again, and again. Shining Girls, starring Elisabeth Moss, premieres April 29 on Apple TV+.

    Βασισμένο στο best seller μυθιστόρημα της Lauren Beukes, το «Shining Girls» ακολουθεί την Kirby Mazrachi (Moss,) μια αρχειοφύλακας εφημερίδων του Σικάγο, της οποίας οι δημοσιογραφικές φιλοδοξίες τέθηκαν σε αναμονή μετά από μια τραυματική επίθεση. Όταν η Kirby μαθαίνει ότι μια πρόσφατη δολοφονία αντικατοπτρίζει τη δική της υπόθεση, συνεργάζεται με τον έμπειρο, αλλά προβληματικό ρεπόρτερ Dan Velazquez (τον υποδύεται ο Wagner Moura), για να αποκαλύψει την ταυτότητα του δράστη της.

    Καθώς συνειδητοποιούν ότι αυτές οι ψυχρές περιπτώσεις είναι άρρηκτα συνδεδεμένες, τα δικά τους προσωπικά τραύματα και η θολή πραγματικότητα της Kirby επιτρέπουν στον επιτιθέμενό της να παραμείνει ένα βήμα μπροστά.

    Πρωταγωνιστούν επίσης οι Phillipa Soo (Dopesick, Broadway’s Hamilton), Amy Brenneman (The Leftovers) και Jamie Bell (TURN: Washington’s Spies).

    Εκτός από την κυκλοφορία του τρέιλερ, η Elisabeth Moss (σταρ, σκηνοθέτης και εκτελεστική παραγωγός) και η Michelle MacLaren (Εκτελεστική Παραγωγός & Διευθύντρια) βγήκαν στο Twitter για να αναλύσουν το νέο τρέιλερ.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.