20.5 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple κοινοποίησε διαφημίσεις που επισημαίνουν τη λειτουργία δράσης των iPhone 14 και την αναίρεση αποστολής του μηνυμάτων

    Η Apple μοιράστηκε σήμερα μια νέα διαφήμιση iPhone 14 που προωθεί τη λειτουργία Action Mode, μια λειτουργία κάμερας που προστέθηκε στις πιο πρόσφατες συσκευές. Η λειτουργία Action Mode παρέχει πρόσθετη σταθεροποίηση κατά τη λήψη βίντεο ενώ κινείστε, καθιστώντας την ιδανική για λήψεις που διαφορετικά δεν θα ήταν δυνατές σε smartphone χωρίς εξειδικευμένο εξοπλισμό.

    Στο διαφημιστικό σποτ, μια μητέρα χρησιμοποιεί τη λειτουργία Action Mode για να κινηματογραφήσει τον γιο της σε έναν αγώνα, τρέχοντας δίπλα του για να απαθανατίσει τη δράση. Η Apple έχει πει ότι η λειτουργία Action Mode προορίζεται για την αναπαραγωγή του σταθερού βίντεο που συνήθως μπορείτε να λάβετε μόνο όταν χρησιμοποιείτε ένα gimbal. Αυτή είναι η δεύτερη διαφήμιση για τη λειτουργία Action Mode που μοιράστηκε η Apple, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά ένα δίλεπτο σποτ για τη λειτουργία Action Mode τον Νοέμβριο. Η λειτουργία Action Mode δεν είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, αλλά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω του εικονιδίου Action Mode όταν βρίσκεται σε λειτουργία βίντεο.

    Η Apple έχει επίσης ανεβάσει μια διαφήμιση που περιλαμβάνει τη δυνατότητα αναίρεσης αποστολής μηνυμάτων iOS 16, η οποία επιτρέπει σε ένα iMessage να μην αποστέλλεται για σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη λήξη του. Στη διαφήμιση, ένας άντρας που φιλάει μια σαύρα φαίνεται να την σκότωσε καθώς το ζωάκι δεν κάνει καμία κίνηση. Στέλνει ένα μήνυμα κειμένου ενημερώνοντας τον φίλο του ότι η σαύρα πεθαίνει, όταν ξαφνικά μετακινείται.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.