18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple κατασκευάζει ένα εξωτερικό κτίριο δίπλα στο Yerba Buena για το media event της

    yerba-beuna

    Μια σειρά από εικόνες που δημοσιεύει το 9to5 Mac δείχνουν πως η Apple κατασκευάζει ένα εξωτερικό κτίριο δίπλα και πιο συγκεκριμένα πίσω από το Yerba Buena Center of the Arts όπου θα πραγματοποιηθεί το “Spring Forward” media event της εταιρείας στις 9 Μαρτίου.

    Ο χώρος φυλάσσεται αυστηρά ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις και μόνο συγκεκριμένα άτομα μπορούν να εισέλθουν και εξέλθουν από την περιοχή.

    Η Apple είχε μια παρόμοια κατασκευή στο media event της τον Σεπτέμβριο που αποτέλεσε τον χώρο όπου iPhone 6 και Apple Watch ήταν προσβάσιμα προς τους δημοσιογράφους. Αν αναλογιστούμε τις ομοιότητες αυτής της κατασκευής με την τωρινή τότε μάλλον ο σκοπός και του νέου αυτού κτιρίου κατά πάσα πιθανότητα είναι ο ίδιος.

    yerba-beuna-2

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles