21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More
    HomeAppleΗ Apple ζήτησε ευαίσθητα δεδομένα της Steam για να τα χρησιμοποιήσει στην...

    Η Apple ζήτησε ευαίσθητα δεδομένα της Steam για να τα χρησιμοποιήσει στην δικαστική διαμάχη της με την Epic

    Η Apple σίγουρα είναι ο πρωταθλητής σε ότι έχει να κάνει με τα προσωπικά δεδομένα αλλά τα αρχεία δικαστηρίου δείχνουν πως η εταιρεία ζήτησε – απαίτησε ευαίσθητα δεδομένα από την πλατφόρμα της Steam έτσι ώστε να βοηθηθεί με την δικαστική διαμάχη που έχει με την Epic Games.

    Ο λόγος είναι πως η Epic προηγουμένως είχε ασκήσει κριτική στην Steam κατηγορώντας την εταιρεία που υπάγεται αυτή η πλατφόρμα, Valve, ότι λαμβάνει τεράστιο μερίδιο των κερδών από τα παιχνίδια που εμφανίζονται σε αυτή. Η Apple λοιπόν ήθελε να αντιληφθεί καλύτερα το επιχειρηματικό μοντέλα της Steam πλατφόρμας έτσι ώστε να δημιουργήσει την δική της γραμμή υπεράσπισης για το App Store.

    Το PC Gamer αναφέρει πως η Valve αρνήθηκε να δώσει τόσο ευαίσθητα δεδομένα στην Apple και έτσι πλέον υπάρχει και εκεί μια δικαστική απόφαση που θα κρίνει το αποτέλεσμα.

    Η Apple βέβαια ζήτησε έναν τεράστιο όγκο δεδομένων από την Valve όπως το σύνολο των ετήσιων πωλήσεων των εφαρμογών στην πλατφόρμα της Steam, τα ετήσια κέρδη από τις διαφημίσεις, ετήσια κέρδη από εξωτερικά προϊόντα που είναι συνυφασμένα με την πλατφόρμα, τα ετήσια κέρδη της Steam συνολικά, όλα τα ονόματα των εφαρμογών της πλατφόρμας καθώς και όλες τις τιμολογήσεις και άλλα specs…..

    H Apple έφτασε στο σημείο να ζητήσει πληροφορίες για 30.000+ τίτλους παιχνιδιών αρχικά και για κάθε έκδοση τους!!

    Η Valve από την πλευρά της αναφέρει πως όχι μόνο αυτές οι πληροφορίες έχουν τεράστια αξία εμπορική αλλά και πως δεν έχει τόσο αναλυτικές λεπτομέρειες – απαντήσεις στα αιτήματα της Apple.

    Το αν τώρα η Apple θα κερδίσει δικαστικά την πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα μένει να το δούμε σύντομα….

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Must Read