19.1 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η Apple επιβεβαίωσε τις 4 εκατομμύρια προ παραγγελίες iPhone 6 και iPhone 6 Plus σε 24 ώρες

    iphone-6-hands-on

    Η Apple σήμερα έδωσε στην δημοσιότητα ένα δελτίου τύπου για να επιβεβαιώσει τον αριθμό των 4 εκατομμύριων iPhone 6 και iPhone 6 Plus τις πρώτες 24 ώρες από την στιγμή που ξεκίνησαν οι προ παραγγελίες και έτσι και επίσημα τα 2 νέα iPhones ξεπέρασαν και μάλιστα σημείωσαν διπλάσιες πωλήσεις για το πρώτο 24ωρο από το iPhone 5 το 2012 που είχε σημειώσει τα 2 εκατομμύρια.

    “Τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι καλύτερα από κάθε πλευρά και είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που οι καταναλωτές μας τα αγαπάνε όσο και εμείς. Οι 4 εκατομμύρια προ παραγγελίες των δύο νέων iPhones μέσα σε 24 ώρες αποτελούν νέο ρεκόρ για την εταιρεία” ανάφερε ο Tim Cook.

    H τεράστια ζήτηση των iPhone 6 και iPhone 6 Plus έχουν ξεπεράσει το αρχικό στοκ της Apple και έτσι η εταιρεία αναφέρει πως αρκετές προ παραγγελίες θα σταλούν τον Οκτώβριο πάρα το γεγονός πως οι αποστολές θα ξεκινήσουν αυτή την Παρασκευή.

    Στα Apple Stores επίσης θα υπάρχει στοκ και για αυτούς που δεν κάνανε κάποια προ παραγγελία αλλά θέλουν να τα αγοράσουν από εκεί απ ευθείας. Το στοκ αυτό όμως αναμένεται να είναι περιορισμένο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles