17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple εξηγεί γιατί τα μαξιλαράκια σιλικόνης αυτιών των AirPods Pro δεύτερης γενιάς δεν είναι συμβατά με τα πρώτα AirPods Pro

    Η Apple εξήγησε σήμερα γιατί τα νέα άκρα αυτιών σιλικόνης για τα AirPods Pro δεύτερης γενιάς δεν είναι επίσημα συμβατά με το αρχικό AirPods Pro.

    Σε ένα ενημερωμένο έγγραφο υποστήριξης, η Apple είπε ότι τα αρχικά άκρα αυτιών AirPods Pro έχουν “αισθητά πιο πυκνό πλέγμα” από τα ακροφύσια αυτιών δεύτερης γενιάς. Η Apple δεν έδωσε πρόσθετες λεπτομέρειες, αλλά η πυκνότητα του πλέγματος θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακουστικές διαφορές.

    «Τα άκρα αυτιών έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη γενιά τους AirPods Pro, για να προσφέρουν την εμπειρία ήχου υψηλότερης πιστότητας», αναφέρει το έγγραφο υποστήριξης. “Ως αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε τις άκρες αυτιών που συνοδεύουν το AirPods Pro. Οι άκρες αυτιών AirPods Pro (1ης γενιάς) έχουν αισθητά πιο πυκνό πλέγμα από τις άκρες αυτιών AirPods Pro (2ης γενιάς).”

    Παρά τις διαφορές στο πλέγμα, τα άκρα αυτιών δεύτερης γενιάς ταιριάζουν με το αρχικό AirPods Pro, επομένως εξακολουθούν να είναι ως προς την σχεδίαση και την εφαρμογή συμβατά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.