11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple εξαλείφει την υποδοχή ακουστικών από τη σειρά iPad τελευταίας γενιάς

    Όπως είχε φημολογηθεί, το νέο iPad δέκατης γενιάς έρχεται χωρίς υποδοχή ακουστικών. Μετά το ντεμπούτο της συσκευής αυτής, η Apple έχει πλέον αφαιρέσει την υποδοχή 3,5 mm από όλα τα μοντέλα iPad τελευταίας γενιάς στη σειρά της.

    Το iPad 9ης γενιάς, το οποίο η Apple συνεχίζει να πουλάει, είναι τώρα το μόνο εναπομείναν tablet στη σειρά iPad της Apple που διαθέτει υποδοχή 3,5 mm.

    Για χρήστες του νεότερου iPad που θέλουν να χρησιμοποιήσουν ενσύρματα ακουστικά ή σε σενάρια όπου τα ενσύρματα ακουστικά παραμένουν ευρέως χρησιμοποιούμενα, όπως σε αίθουσες διδασκαλίας, η Apple πουλά έναν προσαρμογέα USB-C-to-3,5mm προς $9.

    Η Apple σταδιακά αφαίρεσε την υποδοχή 3,5 mm από τα iPhone της και στη συνέχεια από τα iPad Pro, iPad Air και iPad mini, με αυτή τη σειρά. Όταν η Apple σταματήσει να πουλά το iPad προηγούμενης γενιάς, θα είναι ο θάνατος για την υποδοχή ακουστικών στα tablet της εταιρείας και μεταξύ του υλικού της Apple θα είναι μόνο οι Mac που περιλαμβάνουν την υποδοχή.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.