22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple εξαγόρασε startup που κάνει έρευνα στην καταγραφή άσθματος σε μικρά παιδιά

    Η Apple εξαγόρασε μια μικρή startup από την Καλιφόρνια με την ονομασία Tueo Health σύμφωνα με αναφορά του CNBC. Η εταιρεία αυτή εστιάζει σε θέματα υγείας.

    “Η Tueo Health δημιουργεί μια ψηφιακή λύση υγείας για την βελτίωση της διαχείρισης του άσθματος και βοηθώντας γονείς και οικογένειας ώστε να αντιμετωπίσουν καλύτερη αυτή την ασθένεια”

    Σύμφωνα με το CNBC η εταιρεία δούλευε πάνω σε ένα σύστημα για να βοηθήσει τους γονείς να ελέγξουν τα συμπτώματα του άσθματος κατά την διάρκεια του ύπνου των παιδιών.

    “Η Tueo δούλευε πάνω στην δημιουργία μιας mobile εφαρμογής που συνεργαζόταν με εμπορικούς αισθητήρες αναπνοής ώστε να βοηθήσει στην διαχείριση συμπτωμάτων άσθματος σε μικρά παιδιά. Η εφαρμογή θα έστελνε ειδοποιήσεις στους γονείς αν ο ρυθμός αναπνοής του παιδιού θα άλλαζε κατά την διάρκεια της νύχτας.”

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles