21.9 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Η Apple ενδέχεται να μην κυκλοφορήσει ενημερωμένο Mac Studio με M2 Ultra Chip λόγω ομοιότητας με το επερχόμενο Mac Pro

    Μια νέα έκδοση του Mac Studio με το τσιπ “M2 Ultra” είναι απίθανο να φτάσει στο εγγύς μέλλον, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

    Στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του “Power On”, ο Gurman εξήγησε ότι δεδομένου ότι το επερχόμενο Mac Pro της Apple είναι “πολύ παρόμοιο σε λειτουργικότητα με το Mac Studio”, η Apple μπορεί να περιμένει μέχρι την κυκλοφορία των τσιπ της σειράς M3 ή M4 για κάνει ενημέρωση στην συσκευή ή απλά να μην την ανανεώσει.

    Δεν θα περίμενα την εισαγωγή ενός Mac Studio στο εγγύς μέλλον. Το επερχόμενο Mac Pro είναι πολύ παρόμοιο σε λειτουργικότητα με το Mac Studio — και προσθέτει το τσιπ M2 Ultra αντί του M1 Ultra. Δεν θα είχε λοιπόν νόημα η Apple να προσφέρει ταυτόχρονα M2 Ultra Mac Studio και M2 Ultra Mac Pro. Είναι πιο πιθανό η Apple είτε να μην ενημερώσει ποτέ το Mac Studio είτε να σταματήσει μέχρι τη γενιά M3 ή M4. Σε εκείνο το σημείο, η εταιρεία μπορεί να είναι σε θέση να διαφοροποιήσει καλύτερα το Mac Studio από το Mac Pro.

    Μέχρι σήμερα, ελάχιστα έχουν φημολογηθεί για το Mac Studio επόμενης γενιάς, επομένως οι τελευταίες παρατηρήσεις του Gurman είναι η πιο σταθερή ένδειξη μέχρι τώρα ότι μια νέα έκδοση του μηχανήματος είναι απίθανο να φτάσει σύντομα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.