21.1 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η Apple εκδίδει προειδοποίηση για τις αποστολές των iPhone 14 Pro ενόψει της εορταστικής περιόδου αγορών

    Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι αναμένει ότι οι αποστολές των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max θα είναι χαμηλότερες από ό,τι αναμενόταν προηγουμένως λόγω των προσωρινών περιορισμών COVID-19 στο κύριο εργοστάσιο της Foxconn όπου συναρμολογούνται οι συσκευές στο Zhengzhou της Κίνας.

    Η προειδοποίηση κοινοποιήθηκε σε ένα δελτίο τύπου στον ιστότοπο Apple Newsroom:

    Οι περιορισμοί του COVID-19 επηρέασαν προσωρινά τις κύριες εγκαταστάσεις συναρμολόγησης iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max που βρίσκονται στο Zhengzhou της Κίνας. Η εγκατάσταση αυτή τη στιγμή λειτουργεί με σημαντικά μειωμένη δυναμικότητα. Όπως κάναμε σε όλη την πανδημία COVID-19, δίνουμε προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων στην αλυσίδα εφοδιασμού μας. Συνεχίζουμε να βλέπουμε μεγάλη ζήτηση για τα μοντέλα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Ωστόσο, αναμένουμε τώρα χαμηλότερες αποστολές iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max από ό,τι αναμέναμε προηγουμένως και οι πελάτες θα έχουν μεγαλύτερο χρόνο αναμονής για να λάβουν τα νέα τους προϊόντα. Συνεργαζόμαστε στενά με τον προμηθευτή μας για να επιστρέψουμε στα κανονικά επίπεδα παραγωγής, διασφαλίζοντας παράλληλα την υγεία και την ασφάλεια κάθε εργαζομένου.

    Μια έκθεση την περασμένη εβδομάδα ισχυρίστηκε ότι η παραγωγή iPhone θα μπορούσε να μειωθεί έως και 30% σε σύγκριση με τα συνήθη επίπεδα στο εργοστάσιο της Foxconn λόγω των περιορισμών.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.