18.3 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Η Apple εγκαταλείπει τις συνομιλίες για να αγοράσει το Game Studio Electronic Arts

    Η Apple υπαναχώρησε από μια πιθανή αγορά του στούντιο παιχνιδιών Electronic Arts (EA) μετά από συνομιλίες που ήταν σε εξέλιξη ήδη από τον Μάιο του τρέχοντος έτους, με την Amazon να είναι έτοιμη να κάνει μια προσφορά, σύμφωνα με μια αναφορά από το ForTheWin της USA Today.

    Τους τελευταίους δύο μήνες, η EA έχει μιλήσει με πολλές εταιρείες με δυνητικό ενδιαφέρον για την εξαγορά, συμπεριλαμβανομένων των Apple, Amazon και Disney. Η Apple έχει ανανεωμένο ενδιαφέρον για την αγορά παιχνιδιών από τότε που κυκλοφόρησε το Apple Arcade, η συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών της εταιρείας που προσφέρει αποκλειστικά παιχνίδια χωρίς αγορές εντός εφαρμογής και διαφημίσεις.

    Μια αγορά της EA από την Apple θα έδινε στον τεχνολογικό γίγαντα του Κουπερτίνο πρόσβαση σε επιτυχημένα franchise gaming που περιλαμβάνουν “The Sims”, “Battlefield”, “Apex Legends”, “SimCity”, “DragonAge”, “FIFA” και άλλα.

    Η αγορά της EA, η οποία έχει χρηματιστηριακή αξία 34 δισεκατομμυρίων δολαρίων, θα ήταν η μεγαλύτερη εξαγορά της Apple στην ιστορία της. Η μεγαλύτερη αγορά της Apple μέχρι σήμερα είναι η Beats, την οποία αγόρασε για 3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2014. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας κλήσης κερδών της εταιρείας τον Ιούλιο, ο Διευθύνων Σύμβουλος Tim Cook είπε ότι η Apple “ποτέ δεν αγοράζει μόνο για να αγοράσει”, αλλά πρόσθεσε ότι δεν θα “απέκλειε τίποτα και ότι η Apple “επιτηρεί συνεχώς την αγορά.”

    Ενημέρωση: Σύμφωνα με πηγές του CNBC, η φήμη ότι η Amazon πρόκειται να αγοράσει την Electronic Arts (EA) είναι εσφαλμένη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.