18 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Η Apple δουλεύει πάνω σε διόρθωση του Safari bug που οδηγεί σε διαρροή δεδομένων του

    Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα το FingerprintJS παρουσίασε ένα πολύ σοβαρό bug στο Safari που επιτρέπει σε καθέναν να κάνει εξαγωγή του ιστορικού του ακόμη και Google IDs χρηστών. Όπως αναμενόταν η Apple ήδη δουλεύει πάνω σε διόρθωση αυτού του bug η οποία θα γίνει διαθέσιμη σύντομα.

    Οι μηχανικοί της Apple δουλεύουν εντατικά πάνω σε αυτό όπως φαίνεται και από το Webkit που είναι η μηχανή πλοήγησης του Safari και άλλων πλοηγών και η οποία είναι ανοιχτού κώδικα στο GitHub.

    Η Apple δεν αναφέρει ακόμη πότε θα έρθει αυτή η διόρθωση αλλά όπως αναφέρει το MacRumors η εταιρεία θα πρέπει να αναβαθμίσει τόσο την iOS 15 όσο και την macOS Monterey με μια νέα έκδοση του Safari με αυτή την διόρθωση.

    Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο FingerprintJS website.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.