13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple αναβάθμισε το AirPods 3 Firmware στην έκδοση 4C170

    Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα μια 4C170 firmware αναβάθμιση για τα AirPods 3 που μέχρι πρότινος ήταν στην έκδοση 4C165 η οποία έγινε διαθέσιμη τον Δεκέμβριο.

    Όπως γνωρίζουμε η Apple δεν αναφέρει τι αλλαγές έχει αυτό το νέο firmware και έτσι δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάποιο νέο χαρακτηριστικό ή τι διορθώσεις σφαλμάτων φέρνει.

    Δεν υπάρχει τρόπος ο χρήστης να αναβαθμίσει το AirPods λογισμικό με αυτό να γίνεται μέσω OTA αυτόματα όταν τα AirPods είναι συνδεμένα με μια iOS συσκευή. Βάζοντας τα AirPods στην θήκη τους, συνδέοντας τα κατόπιν στο ρεύμα και κάνοντας τα ζευγοποίηση σε ένα iPhone ή iPad μπορεί να προωθήσει τις νέες αναβαθμίσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.

    Μπορείτε να δείτε ποια έκδοση firmware έχουν τα AirPods σας ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

    • Συνδέστε τα ‌‌AirPods‌‌ ή AirPods Pro‌‌‌‌ στην iOS συσκευή σας
    • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις – Settings
    • Κάντε Tap Γενικά – General.
    • Κάντε Tap Σχετικά – About.
    • Κάντε Tap ‌‌‌‌‌AirPods‌‌‌‌‌.
    • Δείτε τον αριθμό δίπλα στο “Firmware Version.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.