21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple διερευνά θέματα που έχουν δημιουργηθεί για τα Apple Watch Series 8 και Ultra σχετικά με το μικρόφωνο τους 

    Η Apple έχει αναγνωρίσει ότι ορισμένοι χρήστες Apple Watch Series 8 και Apple Watch Ultra ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα μικροφώνου, μεταξύ άλλων όταν προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την Siri, να πραγματοποιήσουν μια τηλεφωνική κλήση και άλλα.

    Οι χρήστες ανέφεραν προβλήματα με το μικρόφωνό τους Apple Watch όπως το να μην ανταποκρίνεται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα οι εφαρμογές που βασίζονται στο μικρόφωνο να παρουσιάζουν σφάλματα και να σταματήσουν να λειτουργούν εντελώς.

    Σε ένα νέο σημείωμα που έλαβε το MacRumors, η Apple λέει ότι γνωρίζει το σφάλμα που επηρεάζει τους χρήστες, λέγοντας συγκεκριμένα ότι οι πελάτες μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα με την Siri που οδηγούν στο να μην μπορεί να τους ακούσει, ενώ θέματα μπορεί να δημιουργηθούν αν κάποιος ηχογραφεί φωνητικά σημειώματα και πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις. Ενδέχεται επίσης να εμφανιστεί ένα μήνυμα “Measurement Suspended” στην εφαρμογή Noise.

    Η Apple λέει ότι η επανεκκίνηση του Apple Watch ενδέχεται να διορθώσει προσωρινά το πρόβλημα και υποδηλώνει ότι το πρόβλημα δεν σχετίζεται με το υλικό. Η Apple στο σημείωμα αναφέρει ότι οι πελάτες θα πρέπει να παραμένουν ενημερωμένοι στην πιο πρόσφατη έκδοση του watchOS, υποδεικνύοντας ότι μια επιδιόρθωση θα μπορούσε σύντομα να κυκλοφορήσει.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.