19.3 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Η Apple διέρρευσε τη σημαντική αναβάθμιση του iPhone 14 Pro στο iOS 16 beta

    Η φημολογούμενη πάντα ανοιχτή οθόνη της Apple για το iPhone 14 Pro φαίνεται να έχει διαρρεύσει από την Apple στην πρώτη έκδοση beta του iOS 16.

    Το 9to5Mac λέει ότι βρήκε “πολλαπλές” αναφορές σε μια οθόνη πάντα ενεργή:

    Τώρα, το 9to5Mac βρήκε πολλές αναφορές στο iOS 16 που υποδεικνύουν ότι μια οθόνη πάντα ανοιχτή είναι στο στάδιο της ανάπτυξης… Τώρα που είναι διαθέσιμη η πρώτη έκδοση beta για προγραμματιστές, το 9to5Mac ανακάλυψε πολλές αναφορές που επιβεβαιώνουν ότι το iOS 16 περιλαμβάνει όντως υποστήριξη για μια always on οθόνη. Στο iOS 16, έχουν προστεθεί τρία νέα πλαίσια που σχετίζονται με τη διαχείριση οπίσθιου φωτισμού της οθόνης του iPhone. Η διαχείριση του οπίσθιου φωτισμού είναι μια βασική πτυχή της ενεργοποίησης αυτής της λειτουργίας.

    Η δημοσίευση λέει ότι πολλές αναφορές στη δυνατότητα αυτή μπορούν να βρεθούν στο Springboard και σε στοιχεία της οθόνης κλειδώματος, η οποία έλαβε μια σημαντική ενημέρωση με το iOS 16.

    Όλα αυτά σημαίνουν ότι το iPhone 14 Pro είναι πιθανό να αποκτήσει την πάντα ανοιχτή οθόνη που περιμέναμε. Η λειτουργία πιθανότατα θα απαιτεί χαμηλότερο μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης μόλις 1 Hz, όπως είχε προβλέψει ο Ross Young τον περασμένο μήνα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.