22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple δημιούργησε τον απόλυτο οδηγό για το πώς το Apple Watch και η εφαρμογή Υγεία βελτιώνουν τις ζωές των χρηστών

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, έχει πει στο παρελθόν ότι η μεγαλύτερη συνεισφορά της εταιρείας στην ανθρωπότητα πιθανότατα θα σχετίζεται με την υγεία. Και την τελευταία δεκαετία, η Apple έχει κάνει εντυπωσιακά βήματα σε νέα χαρακτηριστικά υγείας και φυσικής κατάστασης, συνεργασίες με την ιατρική κοινότητα και πολλά άλλα. Τώρα η Apple κυκλοφόρησε έναν ολοκληρωμένο οδηγό για το πώς το Apple Watch, το iPhone και το Apple Health δίνουν τη δυνατότητα στους ανθρώπους να ζήσουν πιο υγιεινές ζωές και πώς οραματίζεται το μέλλον της πιο σημαντικής δουλειάς της.

    Μόλις χθες ακούσαμε μια δυνατή ιστορία για μια γυναίκα της οποίας η ζωή σώθηκε αφού το Apple Watch της αποκάλυψε έναν κρυμμένο όγκο. Ενώ έχουμε δει πολλά παραδείγματα για το πώς το iPhone και το Apple Watch έχουν σώσει ζωές σε εκπληκτικές συνθήκες, οι συσκευές βελτιώνουν επίσης πολλές πτυχές της καθημερινής υγείας και ευεξίας των ανθρώπων – και αυτό στοχεύει να μοιραστεί αυτός ο νέος οδηγός της Apple.

    Ο COO της Apple, Jeff Williams, ανοίγει την έκθεση σχεδόν 60 σελίδων με τίτλο «Ενδυνάμωση των ανθρώπων να ζήσουν μια πιο υγιεινή μέρα».

    “Η Apple εργάζεται για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σκέφτονται, μιλούν, παρακολουθούν και εστιάζουν στην υγεία τους. Μας ελκύει αυτό το έργο όχι μόνο λόγω της ευκαιρίας να βοηθήσουμε στην προώθηση της ανθρώπινης υγείας, αλλά επειδή οδηγούμαστε από τις αρχές μας να αφιερώσουμε ταλέντο, πόρους και τεχνογνωσία εκεί όπου μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο. Πιστεύουμε με πάθος ότι η τεχνολογία μπορεί να παίξει ρόλο στη βελτίωση των αποτελεσμάτων υγείας και στην ενθάρρυνση των ανθρώπων να ζήσουν μια πιο υγιεινή μέρα.

    Κλείνοντας την εισαγωγή, ο Williams υπογραμμίζει ότι “οι προσπάθειες της Apple για την υγεία είναι το πιο σημαντικό της έργο και ότι το όραμά της για το μέλλον είναι να προσφέρει τεχνολογία που «λειτουργεί ως έξυπνος φύλακας» για την υγεία των χρηστών. Αυτή η αναφορά προσφέρει ένα στιγμιότυπο της δουλειάς μας για την προώθηση της υγείας. Από την αρχή του ταξιδιού μας, οι καινοτομίες στον τομέα της υγείας που πρωτοστατήσαμε έχουν ως στόχο να βοηθήσουν στην άρση των φραγμών μεταξύ των χρηστών και των καθημερινών δεδομένων υγείας τους, μεταξύ παρόχων υγειονομικής περίθαλψης και ασθενών και μεταξύ ερευνητών και συμμετεχόντων στη μελέτη”.

    Μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε την έκθεση αυτή της Apple εδώ

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.