18 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple δεν είπε στον δημιουργό του Severance, Ben Stiller, πόσοι άνθρωποι παρακολούθησαν την σειρά

    Η Apple είναι γνωστό ότι είναι αυστηρή σχετικά με τα δεδομένα της και τώρα έχουμε μια νέα προοπτική σε αυτό. Ο Ben Stiller, δημιουργός της επιτυχημένης σειράς Apple TV+ Severance, προφανώς δεν γνωρίζει ακόμα πόσοι άνθρωποι παρακολούθησαν την σειρά του στην πλατφόρμα.

    Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Decider, ο Stiller είπε ότι η Apple του έχει δώσει μόνο αόριστους δείκτες για την απόδοση της σειράς του.

    «… Δεν σου λένε τους αριθμούς. Είναι πραγματικά παράξενο. Έτσι, παίρνετε αυτά τα γραφήματα, όπως είπα, που έχουν όμοιες κορυφές και κοιλάδες. Αλλά δεν ξέρετε ποια είναι η βασική γραμμή. Υποθέτω ότι θα μπορούσε να είναι σαν, με βάση 100 άτομα ή θα μπορούσε να είναι σαν, 200 εκατομμύρια άνθρωποι. δεν ξέρουμε. Βασικά λένε, «Ναι, αυτό σημαίνει πως η σειρά πάει καλά». Προσπαθείς να ερμηνεύσεις αυτά που λένε. …”

    Ο Stiller συνέχισε λέγοντας ότι αυτή η προσέγγιση είναι παρόμοια με αυτή που κάνουν άλλες υπηρεσίες streaming. Προφανώς, οι δείκτες ήταν τόσο ασαφείς που δεν συνειδητοποίησε πόσο δημοφιλής ήταν η σειρά μέχρι να εμφανιστεί στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο.

    «… Κάπως σου δίνουν μια ιδέα. Αλλά δεν είναι σαν βαθμολογίες ή αριθμούς εισιτηρίων ή κάτι παρόμοιο. Είναι σαν γραφήματα και γραφήματα που είναι σχετικά… Το διασκεδαστικό πράγμα ήταν να πάω στο [Σαν Ντιέγκο] Comic-Con και να έχω ένα πλήρες πάνελ και να βλέπω όλους αυτούς τους ανθρώπους εκεί. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που είπα, «Ω, ουάου, αυτό είναι πραγματικό… Υπάρχουν άνθρωποι πολλοί τελικά που παρακολουθούν την σειρά μου». …”

    Το Severance ήταν μεταξύ των κορυφαίων σειρών για το Apple TV+, και έγινε η κορυφαία σειρά του μήνα τον Μάρτιο του 2022. Η σειρά αφορά μια ομάδα εργαζομένων στη Lumon Industries που υποβάλλονται σε «μια διαδικασία» — μια ιατρική διαδικασία αποχωρισμού των ενεργειών που έχει την έννοια του η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι πολύ μακριά για να διασφαλιστεί ότι τα εταιρικά μυστικά δεν θα διαχυθούν στο κοινό.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.