16.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple για ακόμη μια φορά εικάζεται πως αφαιρεί τις θύρες από τα 2021 iPhone της

    Η Apple θα αφαιρέσει όλες τις θύρες συνδεσιμότητας από τουλάχιστον ένα iPhone της του χρόνου ενώ στις υπόλοιπες συσκευές της θα διατηρήσει την Lightning συνδεσμολογία. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ο γνωστός leaker Jon Prosser σε νέο βίντεο που κοινοποίησε στο κανάλι του στο YouTube.

    Όπως τονίζει και ο ίδιος οι φήμες για iPhones χωρίς θύρες δεν είναι κάτι νέο απλά πλέον έχει περισσότερο λογική από μια μετάβαση σε USB-C συνδεσμολογία.

    Αν η Apple λοιπόν αφαιρέσει την θύρα Lightning από ένα iPhone το 2021 ποιο θα μπορεί να είναι αυτό; Η Apple φημολογείται πως θα λανσάρει και του χρόνου 4 νέα iPhone όπως και φέτος κάνοντας το γεγονός ότι μόνο ένα από αυτά να μην έχει θύρες μια περίεργη επιλογή το λιγότερο.

    Μια ασφαλή πρόβλεψη θα ήταν λοιπόν το iPhone 13 Pro Max. Το βέβαιο πάντως είναι το γεγονός ότι η Apple δεν φαίνεται να κάνει την αλλαγή σε USB-C όχι του χρόνου και μάλλον όχι ποτέ.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.