21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple αφαιρεί την επιλογή της iOS 16.2 για αναβάθμιση σε νέα αρχιτεκτονική σπιτιού

    Ένα από τα βασικά νέα χαρακτηριστικά στο iOS 16.2 και στο macOS Ventura 13.1 είναι η δυνατότητα αναβάθμισης σε μια νέα αρχιτεκτονική εφαρμογών Home. Αν και η Apple δεν έχει κοινοποιήσει λεπτομέρειες σχετικά με το ποιες ακριβώς είναι οι αλλαγές, η εταιρεία λέει ότι η αναβάθμιση προσφέρει “βελτιωμένη απόδοση και αξιοπιστία” για τα αξεσουάρ HomeKit.

    Η αναβάθμιση της Αρχιτεκτονικής του σπιτιού απαιτεί όλες οι συσκευές που έχουν πρόσβαση στο σπίτι να ενημερώνονται στην πιο πρόσφατη έκδοση λειτουργικού συστήματος, έτσι πολλοί χρήστες δεν έχουν κάνει ακόμη το άλμα, αλλά οι χρήστες που έχουν κάνει αναβάθμιση έχουν αναφέρει ορισμένα προβλήματα. Μέσα σε αυτές τις αναφορές, φαίνεται τώρα ότι η Apple έχει αφαιρέσει την επιλογή των χρηστών να αναβαθμίσουν την αρχιτεκτονική της εφαρμογής Home.

    Τα ζητήματα που αναφέρθηκαν από χρήστες περιλαμβάνουν συσκευές ‌HomeKit που έχουν κολλήσει σε κατάσταση “ενημέρωσης” ή “διαμόρφωσης”, συσκευές που λείπουν εντελώς, προσκλήσεις για κοινή χρήση του σπιτιού με άλλους χρήστες που αποτυγχάνουν, η εγγραφή βίντεο HomeKit Secure δεν λειτουργεί και πολλά άλλα.

    Η αναβάθμιση στη νέα αρχιτεκτονική της εφαρμογής Home είναι μια διαδικασία που ξεκινά ο χρήστης στην ενότητα Ενημέρωση λογισμικού των Ρυθμίσεων Home στην εφαρμογή Home και από λίγες ώρες πριν, η επιλογή για αναβάθμιση δεν εμφανίζεται πλέον στην εφαρμογή. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες που δεν έχουν ακόμη μετακινηθεί στη νέα αρχιτεκτονική δεν θα μπορούν να το κάνουν έως ότου η Apple ενεργοποιήσει ξανά την επιλογή. Οι χρήστες που έχουν ήδη αναβαθμιστεί θα παραμείνουν στη νέα αρχιτεκτονική και δεν θα μπορούν να επιστρέψουν στην προηγούμενη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.