16.3 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Η Apple απέσυρε τα σχέδια για την κυκλοφορία ενός πολύ οικονομικού iPad με πλαστική σχεδίαση και πληκτρολόγιο

    Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, η Apple φέρεται να απέρριψε τα σχέδιά της να κυκλοφορήσει ένα χαμηλού κόστους iPad με πλαστικό σώμα και πλαστικό πληκτρολόγιο που θα ερχόταν στην συσκευασία για κάτω από 500 δολάρια.

    Γράφοντας στο ενημερωτικό του δελτίο Power On, ο Gurman είπε ότι η Apple είχε «εσωτερικά σκεφτεί να λανσάρει ένα iPad με πλαστική πλάτη και πλαστικό πληκτρολόγιο» που θα αποστέλλεται στο ίδιο κουτί για κάτω από $500. “Η ιδέα φαινομενικά είχε εγκαταλειφθεί, αλλά αυτή ήταν πιθανώς η μόνη πραγματική ελπίδα της Apple να δώσει έναν τρομερό ανταγωνιστή για τα Chromebooks στα περισσότερα σχολεία”, πρόσθεσε ο Gurman.

    Δεν είναι σαφές εάν το πλαστικό iPad θα είχε έρθει ως το iPad 10ης γενιάς, που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, ή ένα άλλο ξεχωριστό μοντέλο iPad. Το νέο iPad 10ης γενιάς εντάσσεται στη σειρά iPad ως το νεότερο βασικό iPad με το τσιπ A14 Bionic, iPadOS και σχεδίαση με βάση το αλουμίνιο. Το νέο iPad, ωστόσο, δεν υποστηρίζει το πιο πρόσφατο Apple Pencil και δεν διαθέτει πλαστικοποιημένη οθόνη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.