21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple ανοίγει το iWorks for iCloud για όλους ανεξαρτήτως αν έχουν iOS συσκεύη.

    icloud-beta

    Νέα πράγματα έρχονται απο την Apple και είναι συναρπαστικά!

    Σε μια κίνηση για την οποία δεν είχαμε ακούσει μέχρι τώρα τίποτα, η Apple εμφανώς “σκοπεύοντας” τους χρήστες Android & Windows, κάνει διαθέσιμα τα Pages , Numbers & Keynote για iCloud σε οποιονδήποτε χωρίς την ανάγκη να έχει κάποιος μια iOS συσκευή. Ένα νέο banner που διαφημίζει ακριβώς αυτό προστέθηκε χτες το βράδυ στο beta site του iCloud beta.icloud.com …

    Προφανώς για να δουλέψουν αυτές οι εφαρμογές χρειάζεται χώρος, οπότε όποιος κάνει εγγραφή με αυτόν τον τρόπο αποκτά άμεσα και 1 GB χώρου αποθήκευσης.

    Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν η προσφορά θα γίνει σε φουλ κλίμακα στο iCloud ή αν η Apple απλώς δοκιμάζει τα νερά στο beta site, αλλά είναι μια σημαντική εξέλιξη για το άμεσο μέλλον και αν συνδυαστεί με φήμες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ότι ετοιμάζει και δικό της search engine, τότε πολλοί στο Mountain View και στο Redmond θα έχουν χάσει ήδη τον ύπνο τους….

    Μείνετε συντονισμένοι στο 1ο blog ειδήσεων της Apple στον ελληνικό χώρο για περισσότερα!

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles