17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple αναφέρει ότι το ‘Jelly Scrolling’ φαινόμενο στο iPad Mini 6 είναι μια φυσιολογική συμπεριφορά των LCD οθονών

    Οι iPad mini 6 κάτοχοι έχουν ξεκινήσει και κάνουν παράπονα για αυτό που ονομάζεται “Jelly Scrolling” πρόβλημα και που επηρεάζει κάποια iPad mini μοντέλα όταν η συσκευή είναι σε οριζόντια διάταξη. Η Apple επίσημα απάντησε πως αυτό είναι μια φυσιολογική συμπεριφορά της οθόνης…

    Το φαινόμενο αυτό παρουσιάζεται όταν υπάρχει μια διαφορά στους ρυθμούς ανανέωσης και έτσι η μια πλευρά της οθόνης δίνει την εντύπωση πως αντιδρά γρηγορότερα από την άλλη – όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω.

    Η Apple ανέφερε στο Ars Technica πως αυτό το φαινόμενο είναι μια φυσιολογική συμπεριφορά μιας LCD οθόνη. Η οθόνη έχει σχεδιαστεί να κάνει ανανέωση γραμμή γραμμή και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια ελάχιστη καθυστέρηση μεταξύ γραμμών στο πάνω και κάτω μέρος της οθόνης.

    Όπως αναφέρουν πολλοί χρήστες το φαινόμενο αυτό είναι πιο έντονο στο iPad mini 6 από ότι σε άλλα iPads που επίσης έχουν LCD οθόνες όπως τα iPadAir ή το 9ης γενιάς iPad.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.