19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple αναφέρει ότι τα Apple Watch Series 8 και SE 2 υποστηρίζουν Bluetooth 5.3

    Όταν ανακοινώθηκαν για πρώτη φορά το Apple Watch Series 8 και το Apple Watch SE δεύτερης γενιάς, η σελίδα σύγκρισης Apple Watch ανέφερε ότι και τα δύο μοντέλα υποστήριζαν Bluetooth 5.0, αλλά η Apple τώρα λέει ότι υποστηρίζουν το νεότερο πρότυπο Bluetooth 5.3.

    Ο ιστότοπος της Apple εξακολουθεί να αναφέρει τη σειρά 8 και τη νέα SE με υποστήριξη Bluetooth 5.0 σε ορισμένα σημεία, αλλά λάβαμε σήμερα επιβεβαίωση από την Apple ότι και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν στην πραγματικότητα το Bluetooth 5.3 στις Ηνωμένες Πολιτείες τουλάχιστον.

    Και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 14, το AirPods Pro δεύτερης γενιάς και το Apple Watch Ultra υποστηρίζουν επίσης Bluetooth 5.3, σύμφωνα με την Apple.

    Το Bluetooth 5.3 λέγεται ότι περιλαμβάνει “αρκετές βελτιώσεις λειτουργιών με δυνατότητα βελτίωσης της αξιοπιστίας, της ενεργειακής απόδοσης και της εμπειρίας χρήστη σε πολλούς τύπους προϊόντων με δυνατότητα Bluetooth”, όπως η προδιαγραφή LE Audio. Ωστόσο, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι η Apple έχει ακόμη εφαρμόσει το LE Audio στα πιο πρόσφατα προϊόντα της.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.