Friday, May 17, 2024

Η Apple ανανεώνει το “Severance” για δεύτερη σεζόν στην TV+ υπηρεσία

Η Apple επιβεβαιώσε σήμερα ότι το “Severance” ανανεώνεται για δεύτερη σεζόν στο Apple TV+.

Το Apple TV+ ανακοίνωσε σήμερα μια δεύτερη σεζόν για το “Severance”, το καταξιωμένο θρίλερ από τον δημιουργό και συγγραφέα Dan Erickson και τον σκηνοθέτη και εκτελεστικό παραγωγό Ben Stiller. Τα νέα φτάνουν εν όψει του φινάλε της πρώτης επικής σεζόν, αυτή την Παρασκευή, 8 Απριλίου, στο Apple TV+.

Ο σκηνοθέτης Ben Stiller δήλωσε: «Είναι πραγματικά συναρπαστικό να βλέπεις την ανταπόκριση των ανθρώπων που αγαπούν την την σειρά– και το επίπεδο της αφοσίωσης των θαυμαστών. Ήταν μακρύς ο δρόμος που έφερε το “Severance” στην τηλεόραση. . Ήταν πάντα μια ιστορία πολλών εποχών, και είμαι πραγματικά χαρούμενος που μπορούμε να το συνεχίσουμε. Είμαι ευγνώμων στους συνεργάτες μας στο Apple TV+ που ήταν πίσω από αυτό σε όλη τη διαδρομή.!”

Η σειρά αφηγείται την ιστορία των εργαζομένων στις βιομηχανίες Lumon που υποβάλλονται σε νευρολογική διαδικασία για να διαιρέσουν χειρουργικά τις αναμνήσεις τους μεταξύ εργασίας και οικογένειας για να δημιουργήσουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Χάρη στη συναρπαστική πλοκή του, η σειρά έχει αποδειχθεί πολύ δημοφιλής στο Apple TV+.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.