20.3 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η Apple ανακοινώνει το νέο iPad Pro με τσιπ M2, Apple Pencil Hover και άλλα #TakeNote

    Η Apple παρουσίασε σήμερα ένα νέο iPad Pro με το τσιπ M2, μια νέα λειτουργία Apple Pencil που την ονομάζει αιώρηση, ταχύτερο Wi-Fi 6E και πολλά άλλα.

    Με το τσιπ M2, το νέο iPad Pro έχει έως και 15% ταχύτερη απόδοση CPU και έως και 35% ταχύτερη απόδοση GPU σε σύγκριση με το προηγούμενο iPad Pro με το τσιπ M1, σύμφωνα με την Apple. Το τσιπ διαθέτει μια νέα μηχανή πολυμέσων και επεξεργαστή σήματος εικόνας που επιτρέπει την εγγραφή βίντεο ProRes για πρώτη φορά και έως και 3 φορές ταχύτερη διακωδικοποίηση βίντεο ProRes.

    Στο νέο iPad Pro, το Apple Pencil δεύτερης γενιάς ανιχνεύεται πλέον έως και 12 χιλιοστά πάνω από την οθόνη, επιτρέποντας στους χρήστες να δουν μια προεπισκόπηση του σχεδίου τους πριν το κάνουν. Και με το Scribble, τα πεδία κειμένου επεκτείνονται αυτόματα όταν το μολύβι πλησιάζει στην οθόνη.

    Το νέο iPad Pro είναι η πρώτη συσκευή της Apple με Wi-Fi 6E, με ταχύτητες σύμφωνα με την εταιρεία που αγγίζουν τα 2,4 Gbps.

    Το νέο iPad Pro είναι διαθέσιμο για παραγγελία από σήμερα στο Apple.com και στην εφαρμογή Apple Store στις ΗΠΑ και σε 27 άλλες χώρες, με τιμές που ξεκινούν από $799 για το μοντέλο 11 ιντσών και από$ 999 για το μοντέλο 12,9 ιντσών. Οι επιλογές χρωμάτων περιλαμβάνουν το Space Grey και το Silver, με διαμορφώσεις αποθήκευσης 128GB, 256GB, 512GB, 1TB και 2TB. Οι παραδόσεις στους πελάτες και η διαθεσιμότητα στα καταστήματα θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.