21.7 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Η Apple ανακοινώνει τις νέες δυνατότητες του tvOS 16 που θα κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος

    Εκτός από την παρουσίαση ενός νέου Apple TV 4K με τσιπ A15 Bionic και πολλά άλλα, η Apple έκανε προεπισκόπηση πολλών νέων λειτουργιών που σχετίζονται με το Siri που έρχονται στο Apple TV σε μια ενημέρωση tvOS 16 αργότερα φέτος. Φαίνεται ότι τουλάχιστον μερικές από τις λειτουργίες είναι ενεργοποιημένες στο tvOS 16.1 Release Candidate που έγινε διαθέσιμο χθες, ενώ ορισμένες ενδέχεται να φτάσουν με το tvOS 16.2.

    Ανακοινώθηκαν τα νέα χαρακτηριστικά:

    • Το Siri έχει επανασχεδιαστεί με μια πιο συμπαγή διεπαφή που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν γρήγορα τα αποτελέσματα με μια ματιά στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.
    • Η αναγνώριση φωνής Siri για έως και έξι μέλη της οικογένειας θα επιτρέψει στο Apple TV 4K να κατανοήσει ποιος μιλάει και να απαντήσει με προσαρμοσμένες προτάσεις αποκλειστικά για αυτούς με βάση το προφίλ χρήστη του.
    • Οι χρήστες που φορούν AirPods θα μπορούν να πουν “Hey Siri” αντί να χρησιμοποιούν το Siri Remote.
    • Το Siri στο tvOS θα υποστηρίζεται στη Δανία, το Λουξεμβούργο και τη Σιγκαπούρη αργότερα φέτος. Πρόσφατα προστέθηκε υποστήριξη για τη Χιλή, τη Φινλανδία και τη Νότια Αφρική.

    Η νέα διεπαφή Siri και η υποστήριξη “Hey Siri” για AirPods έχουν ήδη εφαρμοστεί στο tvOS 16.1 Release Candidate και οι λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες όταν το tvOS 16.1 κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.