Friday, May 17, 2024

Η Apple ανακοίνωσε την νέα Apple Studio Display των 27 ιντσών, με κάμερα web center stage στο #AppleEvent

Παράλληλα το νέο Mac Studio, η Apple ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσθήκη στις εξωτερικές της οθόνες: την Οθόνη Apple Studio. Η οθόνη θα γίνει διαθέσιμη για αγορά στις 18 Μαρτίου, με τιμή εκκίνησης από $1599.

Η Apple Studio Display μετρά 27 ίντσες στη διαγώνιο, με ανάλυση οθόνης 5K. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια επιλογή οθόνης νανο-υφής για να ελαχιστοποιήσετε την αντανάκλαση. Η οθόνη Studio ενσωματώνει ένα τσιπ A13 για την παροχή πλούσιας ενσωμάτωσης και δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της τροφοδοσίας του συστήματος ηχείων και μιας κάμερας web με δυνατότητα Center Stage.

H Studio Display διαθέτει περίβλημα αλουμινίου με λεπτά πλαίσια και ενσωματωμένη βάση με κλίση έως και 30 μοίρες. Διατίθεται επίσης ρυθμιζόμενη βάση κλίσης και ύψους ως επιλογή πρόσθετης αγοράς.

Σε αντίθεση με την οθόνη Pro Display XDR, η Οθόνη Apple Studio περιλαμβάνει μια κάμερα web για βιντεοκλήσεις. Η εξαιρετικά ευρεία κάμερα web 12 megapixel περιλαμβάνει υποστήριξη για το Center Stage, την πρώτη φορά που η λειτουργία είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα Mac.

Η Studio Display περιλαμβάνει επίσης μια συστοιχία τριών μικροφώνων και μια συστοιχία έξι ηχείων με υποστήριξη για την έξοδο ήχου Dolby Atmos.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.