15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Η Apple έχει εργαστεί σε αξεσουάρ σύνδεσης που θα μετατρέψει το iPad σε έξυπνη οικιακή οθόνη

    Η Apple έχει εργαστεί σε ένα αξεσουάρ βάσης για το iPad που θα επέτρεπε στους πελάτες να μετατρέψουν τη συσκευή σε μια έξυπνη οικιακή οθόνη, παρόμοια με την προσέγγιση της Google με το Pixel Tablet.

    Κατά την τελευταία εκδήλωση της Google, ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει μια βάση φόρτισης ηχείων που συνδέεται μαγνητικά στο πίσω μέρος του επερχόμενου tablet Pixel, μετατρέποντάς το ουσιαστικά σε μια έξυπνη οικιακή οθόνη όπως το Nest Hub και το Nest Hub Max. Ο Gurman είπε σήμερα ότι αναμένει η Apple να φέρει παρόμοια λειτουργικότητα στο iPad το επόμενο έτος μέσω ενός αξεσουάρ βάσης που θα πωλείται χωριστά, ενώ η εταιρεία εργάζεται σε ένα αυτόνομο προϊόν για το σπίτι που συνδυάζει οθόνη και έξυπνο ηχείο.

    Μου είπαν ότι η Apple εργάζεται για να φέρει παρόμοια λειτουργικότητα στο iPad το 2023. Ανέφερα πέρυσι ότι η Apple εξερευνά μια αυτόνομη συσκευή που συνδυάζει ένα iPad με έναν διανομέα ηχείων. Η ιδέα είναι να προσφέρουμε κάτι που οι χρήστες μπορούν να τοποθετήσουν σε έναν πάγκο κουζίνας, στο σαλόνι ή στο κομοδίνο τους. Αλλά η Apple έχει επίσης δουλέψει σε ένα αξεσουάρ βάσης για iPad που θα μπορούσε να πουλήσει χωριστά και θα πετύχαινε πολλά από τα ίδια πράγματα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.