21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple έχει «εκφράσει ενδιαφέρον» για τα δικαιώματα ροής του NBA

    Η Apple έχει «εκφράσει ενδιαφέρον» για την απόκτηση πακέτου ροής NBA, σύμφωνα με νέα αναφορά του CNBC. Η Apple είναι μεταξύ άλλων ενδιαφερομένων μερών που περιλαμβάνουν την Amazon και το NBC Sports, με τη NBCUniversal να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την επαναγορά παιχνιδιών NBA.

    Η NBCUniversal στοχεύει σε μια συμφωνία που θα της επιτρέψει να μεταδώσει παιχνίδια πλέι οφ στο δίκτυο NBC, με ορισμένα παιχνίδια κανονικής σεζόν αποκλειστικά στην υπηρεσία ροής Peacock. Η αναφορά δεν έχει λεπτομέρειες σχετικά με το τι μπορεί να ενδιαφέρουν άλλους πιθανούς αγοραστές όπως η Apple.

    Το NBC είχε δικαιώματα στο ΝΒΑ έως ότου η Disney και η Turner Sports τα αγόρασαν πριν από περισσότερα από 20 χρόνια και οι διαπραγματεύσεις δεν μπορούν να ξαναρχίσουν εκτός εάν η Turner Sports και η Disney συμφωνήσουν να παραιτηθούν από ένα παράθυρο αποκλειστικής διαπραγμάτευσης που λήγει τον Απρίλιο του 2024. Το NBA θα μπορούσε τελικά να επιλέξει την παράταση στο συμβόλαιό του με τη Disney και την Turner Sports αντί να δέχεται προσφορές από εξωτερικές εταιρείες, αλλά υπάρχει πιθανότητα σε αυτό το σημείο η Apple να μπορέσει να υποβάλει προσφορά.

    Το CNBC προτείνει ότι το NBA θα μπορούσε να δημιουργήσει δύο πακέτα για τους πλειοδότες, με περιεχόμενο για τρεις ή τέσσερις συνεργάτες να χωρίζεται μεταξύ ροής και παραδοσιακής τηλεόρασης.

    Η Apple επιδιώκει αθλητικό περιεχόμενο σε μια προσπάθεια να προσελκύσει νέους θεατές στην υπηρεσία ροής Apple TV+. Η εταιρεία έχει υπογράψει συμφωνίες με τη Major League Baseball και την Major League Soccer. Τα παιχνίδια MLS θα είναι διαθέσιμα τον Φεβρουάριο, με το MLS Season Pass να κοστίζει 14,99 $ ανά μήνα ή 99 $ ανά σεζόν, ενώ το περιεχόμενο MLB έκανε πρεμιέρα την περασμένη άνοιξη με το Friday Night Baseball.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.