14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple “έντυσε” εκ νέου το καινούριο Apple Store της στην Κίνα

    Apple-Store-China-Guotai-Plaza-005

    Η SVP της Apple Angela Ahrendts είπε πρόσφατα πως η παρουσία της Apple θα ενδυναμωθεί πάρα πολύ και μέσα σε δύο χρόνια θα δούμε τα 15 Apple Stores της χώρας να φτάνουν στα 40.

    Ένα από αυτά θα ανοίξει και επίσημα τις πόρτες του στο κοινό αυτή την Κυριακή στην Chongqing, μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Κίνας που έχει ένα αγοραστικό κοινό που αγγίζει τα 1.33 δις.

    Apple-Store-China-Guotai-Plaza-004

    Η Apple για ακόμη μια φορά έχει φροντίσει ώστε αυτό το νέο Apple Store να είναι ένα αρχιτεκτονικό διαμάντι που σε ομορφιά θα ξεπερνάει ακόμη και αυτό στην Pudong στην Shanghai που μέχρι πρότινος ήταν το δεύτερο Apple Store με μια κυλινδρική γυάλινη είσοδο.

    Η Apple είχε ήδη στολίσει το νέο αυτό Apple Store με ένα φανταστικό mural – τοιχογραφία σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Yangyang Pan και πλέον προέβη σε ακόμη μια καλλιτεχνική παρέμβαση.

    Apple-Store-China-Guotai-Plaza-003

    Πλέον μια νέα τοιχογραφία έχει τοποθετεί σε όλο τον κυλινδρικό θόλο όπου βλέπουμε μια μοναδική συνεργασία φωτογραφιών και σχημάτων και που είναι άκρως εντυπωσιακή όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.

    Μπορείτε να δείτε και ένα βίντεο αυτής της φανταστικής δημιουργίας κάνοντας κλικ εδώ και εν συνεχεία πατήστε το κουμπί “play” στο αντίστοιχο banner που θα βρείτε στα δεξιά.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles