18.4 C
Athens
Tuesday, March 19, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την iOS 15.0.2 με διορθώσεις σφαλμάτων και αναβαθμίσεις ασφαλείας

    Η Apple έκανε διαθέσιμη στο ευρύ κοινό σήμερα την iOS 15.0.2, την 2η αναβάθμιση της iOS 15 που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο. Η iOS 15.0.2 έρχεται μιάμιση εβδομάδα αφότου είχαμε την κυκλοφορία της iOS 15.0.1 που και αυτή αφορούσε διορθώσεις σφαλμάτων.

    Η 15.0.2 είναι διαθέσιμη λοιπόν από σήμερα για λήψη δωρεάν σε όλες τις συμβατές iPhone συσκευές μέσω OTA από τις Ρυθμίσεις.

    Σύμφωνα με την Apple αυτή η αναβάθμιση διορθώνει ένα θέμα που έκανε τις φωτογραφίες που αποθηκεύονται στην βιβλιοθήκη των φωτογραφιών να εξαφανίζονται αν αυτές προερχόντουσαν από την εφαρμογή των Μηνυμάτων και ο χρήστης τους διέγραφε κάποια συνομιλία.

    Επίσης μεταξύ άλλων έχουμε διόρθωση και στο θέμα που είχε προκύψει με τα AirTags που δεν εμφανιζόντουσαν στην Find My εφαρμογή.

    Πιο αναλυτικά και από το συνοδευτικό κείμενο της αναβάθμισης έχουμε:

    H παρούσα ενημέρωση περιλαμβάνει επιδιορθώσεις σφαλμάτων για το iPhone:

    • Οι φωτογραφίες που έχουν αποθηκευτεί στη βιβλιοθήκη σας από τα Μηνύματα θα μπορούσαν να διαγραφούν μετά την αφαίρεση της συσχετισμένης συνομιλίας ή μηνύματος
    • Το iPhone Leather Wallet με MagSafe ενδέχεται να μην συνδέεται στην Εύρεση
    • Κάποιο AirTag ίσως να μην εμφανίζεται στην καρτέλα «Αντικείμενα» της Εύρεσης
    • Το CarPlay μπορεί να αποτύχει να ανοίξει εφαρμογές ήχου ή ενδέχεται να αποσυνδεθεί κατά την αναπαραγωγή
    • Η επαναφορά ή ενημέρωση συσκευής μπορεί να αποτύχει κατά τη χρήση του Finder ή του iTunes για μοντέλα iPhone 13

    Η Apple επίσης έκανε διαθέσιμη και την iPadOS 15.0.2 για τα συμβατά iPad μοντέλα με τις αντίστοιχες διορθώσεις

    Τέλος έχουμε και διορθώσεις στον τομέα ασφαλείας οπότε πρέπει να προχωρήσετε σε αυτή την αναβάθμιση το συντομότερο δυνατό.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.