11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η φωτοτυπική μηχανή της Xiaomi παρουσίασε ένα νέο κλώνο του iPad Pro ακόμη και στο όνομα!!

    Το hardware του iPad Pro είναι πραγματικά μοναδικό δίνοντας μοναδικές επιδόσεις και αποδόσεις. Η Xiaomi πιστεύει πως μπορεί να φέρει κάτι αντίστοιχο στην αγορά βάζοντας μπροστά έναν νέο κλώνο που πέρα από την πιο οικονομική πρόταση αντικειμενικά έρχεται με καλά χαρακτηριστικά….

    Ο λόγος για το Mi Pad 5 Pro, που ναι έχει στον τίτλο του την λέξη iPad Pro – Αυτά να μην έκανε η Xiaomi – Πάρα αυτά έρχεται με μια 11 ιντσών οθόνη με έναν ρυθμό ανανέωσης τα 120Hz και το Ars Technica αναφέρει πως στην καρδία του χτυπάει ένα high end the Snapdragon chip.

    H Xiaomi καταφέρνει να του ενσωματώσει 8 ηχεία σε ένα σασί παραπλήσιο με του iPad Pro ενώ υπάρχει και ένα Touch ID στιλ ξεκλείδωμα μέσω δαχτυλικού αποτυπώματος στο power button. Επίσης έρχεται με 8 GB RAM.

    To Mi Pad 5 Pro έχει και ένα σύστημα για αυτόματη επαφή και φόρτιση του stylus που ναι το έχετε ξαναδεί σαν σύστημα στην Apple.. H επαφή και φόρτιση γίνεται φυσικά και εδώ μαγνητικά και η μόνη διαφορά που υπάρχει είναι… τo ότι έρχεται σε μαύρο χρώμα το stylus.

    Σίγουρα δεν υπάρχει το Center Stage χαρακτηριστικό για την κάμερα αλλά από την άλλη η τιμή του θα είναι μικρότερη των $400.

    Αυτή την στιγμή η Xiaomi θα το κάνει αποκλειστικά διαθέσιμο για την αγορά της Κίνας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.