16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η φημολογούμενη οθόνη Mini-LED 27 ιντσών της Apple αναμένεται τώρα να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο

    Η Apple σχεδιάζει τώρα να κυκλοφορήσει μια νέα οθόνη 27 ιντσών με οπίσθιο φωτισμό mini-LED τον Οκτώβριο λόγω του lockdown στη Σαγκάη, που οδήγησε στην καθυστέρηση της παραγωγής της οθόνης, σύμφωνα με τον σύμβουλο της βιομηχανίας οθονών Ross Young.

    Σε ένα tweet, ο Young είπε ότι η Apple βρίσκεται στη διαδικασία μεταφοράς της παραγωγής της οθόνης από την Quanta Computer σε διαφορετικό προμηθευτή ή/και τοποθεσία, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει. Ο Young είπε ότι τώρα φαίνεται ότι η οθόνη θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, ενώ προηγουμένως υποστήριξε ότι η οθόνη ήταν σε καλό δρόμο για την κυκλοφορία του Ιουνίου, γύρω από το συνέδριο προγραμματιστών της Apple WWDC.

    Ο οπίσθιος φωτισμός mini-LED θα άνοιγε το δρόμο για την οθόνη να διαθέτει ProMotion με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz. Αυτό θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα η οθόνη να είναι ουσιαστικά “Studio Display Pro”, αλλά δεν είναι σαφές εάν η Apple θα χρησιμοποιούσε αυτή την επωνυμία. Πρόσθετες λεπτομέρειες είναι ακόμη άγνωστες, συμπεριλαμβανομένης της τιμολόγησης. Η υπάρχουσα οθόνη Studio ξεκινά από 1.599 $.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.