Sunday, May 19, 2024

Η φημολογούμενη οθόνη 27 ιντσών της Apple με την ProMotion τεχνολογία βγαίνει εκτός πλάνου

Η Apple έχει εγκαταλείψει τα σχέδιά της να κυκλοφορήσει μια εξωτερική οθόνη 27 ιντσών με οπίσθιο φωτισμό mini-LED, σύμφωνα με τον Ross Young, CEO της Display Supply Chain Consultants. Ο Young αρχικά περίμενε ότι η οθόνη θα κυκλοφορούσε το 2022, αλλά δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί – ανακοινωθεί μια τέτοια κυκλοφορία.

Σε ένα tweet που μοιράστηκε με τους συνδρομητές του σήμερα, ο Young είπε ότι η Apple “σκότωσε” την οθόνη “προς το παρόν” για αδιευκρίνιστους λόγους, παρά το ότι απέστειλε ορισμένα πάνελ οθόνης για την οθόνη πέρυσι. Δεν έδωσε λόγο για την απόφαση της Apple και δεν είναι σαφές εάν η εταιρεία θα κυκλοφορήσει ποτέ την οθόνη στο μέλλον ή αν θα παραμείνει ακυρωμένη.

Ο Young είπε προηγουμένως ότι η οθόνη θα υποστηρίζει ProMotion, επιτρέποντας ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz. Δεδομένου του μεγέθους 27 ιντσών που φημολογούνταν, είναι πιθανό η οθόνη να ήταν μια έκδοση επόμενης γενιάς της Studio Display, αλλά θα μπορούσε επίσης να ήταν ένα νέο μοντέλο τοποθετημένο μεταξύ της οθόνης Studio και της ανώτερης ποιότητας Pro Display XDR . Η τρέχουσα οθόνη Studio ξεκινά από $1.599 με ανάλυση 5K και χωρίς ProMotion.

Η Apple κυκλοφόρησε την Studio Display τον Μάρτιο του 2022 μαζί με το Mac Studio. Η οθόνη δεν έχει λάβει ενημερώσεις στο κομμάτι του hardware από την κυκλοφορία της και έπειτα.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.