18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η παρέα μεγαλώνει επικίνδυνα… ή αλλιώς το AppleWorldHellas πάει ApplasGreece

    Screen Shot 2015-01-16 at 01.38.31

    Αρχικά να αναφέρουμε πως ήταν ιδιαίτερη τιμή μας και χαρά όταν ο Γιώργος Χαλκιάς του Applasgreece.com μας κάλεσε να συμμετέχουμε στην εκπομπή τους, ApplasCast, η οποία χωρίς υπερβολές είναι από τα καλύτερα Ελληνικά podcasts που θα βρείτε για την Apple και που την ακούμε και εμείς προσωπικά σε εβδομαδιαία βάση.

    Στο 67ο επεισόδιο του applascast που ηχογραφήθηκε στις 12/01/15 ο δικός μας Δημήτρης Γεωργουλάς συμμετείχε σε μια εφ’όλης της ύλης κουβέντα για το MacBook Air 12″ ιντσών, το iPad Pro και όχι μόνο…

    Μπορείτε να ακούσετε το επεισόδιο >>εδώ<<

    Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Χαλκιά για την πρόσκληση και τους Νίκος Κουφοκώτσιο και Στάθης Συμεωνίδη για την φιλοξενία και επίσημα από εδώ να τους καλέσουμε και εμείς στην δική μας εκπομπή τα Μηλαρόπαιδα.

    Σχόλιο

    Έχουμε δηλώσει και κατά το παρελθόν πως είμαστε εδώ για την Ελληνική Apple κοινότητα και για το καλό της. Δεν διακατεχόμαστε από μνησικακίες ή άλλες αντιπάθειες για άτομα που κάνουν παρόμοια δουλειά μαζί μας, πόσο μάλλον όταν είναι τόσο αξιόλογη όσο αυτή του Applasgreece.com.

    Το πιστεύετε ή όχι είναι η πρώτη φορά που γίνετε κάτι τέτοιο μετά από πολλά χρόνια  στην Ελληνική Apple κοινότητα (ναι τόση φαγωμάρα υπάρχει). Με τα παιδιά του Applasgreece.com είμαστε και φίλοι πλέον και στο άμεσο μέλλον μπορεί να ετοιμάσουμε και άλλα πράγματα μαζί – σίγουρα θα τους πείσουμε να ανοίξουν κάμερες και να μας έλθουν στην δική μας εκπομπή καλεσμένοι, στα Μηλαρόπαιδα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles