19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η ομάδα της Pangu δείχνει demo του iOS 10 jailbreak

    pangu-ios-10-jailbreak-demo

    Μέλη της ομάδα της Pangu έδειξαν υπό την μορφή demo ένα iOS 10 jailbreak και πιο συγκεκριμένα αυτό έλαβε χώρα κατά την διάρκεια του MOSEC 2016 συνεδρίου στην Κίνα σήμερα σύμφωνα με τον Stephen Chan.

    Με μια σειρά από φωτογραφίες που πάρθηκαν στο συνέδριο και δημοσιοποιήθηκαν στο Weiba ένα screencast δείχνει ένα iPhone με την εφαρμογή του Cydia ως ένα widget – τα widgets είναι χαρακτηριστικό του iOS 10.

    Βέβαια να αναφέρουμε πως όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν πως οι hackers έχουν κάτι να δώσουν δημόσια αυτή την στιγμή αλλά σίγουρα δείχνουν πως είναι σε καλό δρόμο και πως τα πράγματα στην jailbreak σκηνή παραμένουν αισιόδοξα.

    Υπήρξε μια αναφορά που ήθελε την ομάδα της Pangu να κάνει λόγο για την κυκλοφορία ενός iOS 9.3.2 jailbreak σύντομα αλλά δεν έχει διασταυρωθεί ακόμη αυτή η πληροφορία.

    Το σίγουρο είναι πως η ομάδα της Pangu δουλεύει ήδη πάνω στο νέο λογισμικό της Apple και έχει καταφέρει κάποια σημαντική πρόοδο.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles