21.1 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η ξεκαρδιστική απάντηση πρωταγωνιστή του Ted Lasso σε δημοσιεύματα ότι είναι CGI χαρακτήρας

    Ο πρωταγωνιστής της σειράς της Apple TV+ Ted Lasso και ο πιο σκληρός χαρακτήρας, Brett Goldsteing, κοινοποίησε μια απίστευτα ξεκαρδιστική απάντηση σχετικά με όσα αναφέρουν πολλοί θεατές πως είναι ένας CGI χαρακτήρας.

    Ο ίδιος λοιπόν εμφανίστηκε ως Memoji και απάντησε:

    “Υπάρχει ένα γαμ… όγκος τρέλας στο διαδίκτυο σήμερα όπως συμβαίνει βέβαια και συνήθως και ήθελε να ξεκαθαρίσω κάτι μια και καλή. Είναι εντελών πραγματικός άνθρωπος και φυσιολογικός που απλά έτυχε να ζω σε ένα VFX σπίτι και κάνω βασικές ανθρώπινες λειτουργίες όπως rendering και buffering καθώς και μεταφορά δεδομένων”

    Η απάντηση του αυτή ήρθε ως αποτέλεσμα μιας μεγάλης θεωρίας συνομωσίας που υποστηρίζει πως ο χαρακτήρας της σειράς Roy Kent που υποδύεται είναι ουσιαστικά ένας CGI χαρακτήρας.

    “Το Ted Lasso είναι μια τεράστια επιτυχία για την Apple TV+ υπηρεσία αλλά κάποιοι θεατές έχουν χάσει τον ύπνο τους σχετικά με μια θεωρία συνομωσίας ότι ο τρομερός και αδίστακτος Roy Kent δεν είναι ένας πραγματικό ηθοποιός αλλά μια δημιουργία ενός υπολογιστή.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.