17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η μεγάλη ζήτηση για το iPhone 12 Pro αιφνιδίασε την Apple

    Ο γνωστός Apple αναλυτής Ming-Chi Kuo πρόσφατα ανέφερε και βάση των πηγών του ότι η ζήτηση για τα iPhone 12 Pro είναι μεγαλύτερη από ότι αρχικά υπολόγιζε η Apple.

    H Apple φέρετε να υπολόγιζε πως η ζήτηση για το iPhone 12 Pro θα ήταν χαμηλότερη από ότι η αντίστοιχη για το iPhone 12 αλλά τελικά αυτή η εκτίμηση δεν φαίνεται να επαληθεύεται.

    Το Digitimes αναφέρει σήμερα πως η Apple ενισχύει τις παραγγελίες της για chips που βρίσκονται στον LiDAR αισθητήρα που είναι ενσωματωμένος στα iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max.

    “Η ζήτηση για το iPhone 12 Pro είναι τόσο μεγάλη που οι κατασκευαστές έπρεπε να παρατείνουν τα μεγέθη στην παραγωγή του. Η Apple μάλιστα θα αυξήσει τις παραγγελίες για το VCSEL chip που υποστηρίζει τον LiDAR αισθητήρα των 12 Pro.”

    Πίσω στον Kuo τώρα ο ίδιος εικάζει πως όταν όλα τα μοντέλα γίνουν διαθέσιμα στην αγορά μεταξύ iPhone 12 και iPhone 12 Pro οι παραγγελίες θα μοιραστούν στο 30-35% επί του συνόλου με τα iPhone 12 Pro Max να λαμβάνουν το 15-20% των παραγγελιών και το iPhone 12 mini το 10-15% των συνολικών παραγγελιών.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.