13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η κάρτα γραφικών του Apple M1 Max αφήνει πίσω της την $6,000 AMD Radeon Pro W6900X σε benchmark της Affinity

    Τα νέα 14 ιντσών και 16 ιντσών MacBook Pro έχουν ξεκινήσει να γίνονται διαθέσιμα σε καταναλωτές ανά τον κόσμο και έρχονται με τους νέους M1 Pro και M1 Max επεξεργαστές. Δεν αποτελεί έκπληξη πως αυτοί οι επεξεργαστές έχουν τρομερές επιδόσεις αλλά το γεγονός ότι ένα Affinity benchmark έδειξε πως η GPU του M1 Max κέρδισε την AMD Radeon Pro W6900X των $6000 σίγουρα είναι κάτι το εντυπωσιακό!

    Τα τεστ αυτά πραγματοποιήθηκαν από τον Andy Somerfield που είναι ο βασικός προγραμματιστής του δημοφιλούς προγράμματος επεξεργασίας εικόνας Affinity Photo.

    Μιας και ένα μονό benchmark δεν δείχνει απαραίτητα το πόσο γρήγορη είναι μια GPU η Affinity δημιούργησε το δικό της εργαλείο για να κάνει μετρήσεις για εργασίες που αφορούν εφαρμογές όπως τα Affinity Photo και Affinity Designer.

    Η καλύτερη κάρτα γραφικών που είχε δοκιμάσει μέχρι σήμερα η εταιρεία με αυτό το εργαλείο ήταν η AMD Radeon Pro W6900X που στοιχίζει $6000. Η AMD Radeon Pro W6900X έρχεται με 32GB gddr6 και με μέχρι 512GB/s bandwidth μνήμης. Πάρα αυτά η GPU του M1 Max επεξεργαστή με τους 32 πυρήνες και τα 400GB/s κατάφερε να την ξεπεράσει.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.